Стан крипторинку: аірдропи в Україні приносять більше доходу, ніж середня зарплата, а Trustee Plus займає 66,6% ринку криптокарт

Поділитися:

Нові соціальні аналізи виявили яскраві тренди в українській криптоіндустрії. В них багато уваги приділили цифровим активам, криптогаманцям та популярним сьогодні аірдропам.

Згідно з даними, близько 60% українських користувачів обирають платіжну картку Trustee Plus, а 29% віддають перевагу її криптогаманцю. Щобільше, аірдропи швидко завойовують популярність, дозволяючи людям отримувати гарний дохід.

Дослідження від MNBC розкриває переваги українців у виборі криптовалютних гаманців. Лідерами серед них стали: Metamask, Trust, Trustee Plus.

При цьому серед усіх платіжних карт Trustee Plus володіє найбільшою часткою — 66,6% ринку, що підкреслює її лідерство в цій ніші.

Що стосується другого звіту, то його підготувала редакція Incrypted. Він показав, що українці отримують в рази більше від аірдропів, ніж від традиційних зарплат. Понад 19% учасників опитування вказали, що отримали більш як $5000 з одного аірдропа, а середній дохід від роздачі токенів сягнув $7927. Варто зазначити, що це в 15 разів більше показника середньої зарплатні в нашій державі.

У відповідь на висхідний інтерес до аірдропів, Incrypted запустила навчальний курс під назвою «Аірдропи: від 0 до першого результату». Це зроблено для того, щоб допомогти новачкам освоїти цей перспективний спосіб заробітку.

Аналіз також виявив криптовалюти, що мають найбільший попит серед українців: Ethereum, USDT та біткоїн. Тут обов’язково потрібно відзначити, що саме Trustee Plus, дає відповідь кожному на запитання, як вивести криптовалюту на карту України. Платіжна карта та криптогаманець фірми зроблять цей процес простим та зрозумілим.

На останок нагадаємо, що в жовтні цього року на конференції N Crypto Awards компанія Trustee Plus посіла перше місце в номінації «Найкращий криптостартап 2024». Це в черговий раз вказало на її статус українського Web3-проєкта, що найдинамічніше розвивається.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
23 Жовтня 2024 року - 14:11
Нові соціальні аналізи виявили яскраві тренди в українській...
17 Жовтня 2024 року - 12:50
Зараз чернігівські пивовари представляють потужний всеукраїнський бренд
15 Жовтня 2024 року - 12:06
Тривалий вплив колишніх європейських імперій на зростання є основою дослідження...