Російські війська захопили два села на Донеччині та Луганщині

Поділитися:

Сьогодні, 8 жовтня 2024 року, аналітики DeepState повідомили про нові успіхи російських військ на сході України. Зокрема, було захоплено село Желанне Перше в Покровському районі Донецької області та село Стельмахівка в Луганській області. Ці населені пункти стали новими точками на карті конфлікту, що триває.

Захоплення цих сіл є частиною ширшої стратегії російських військ, спрямованої на зміцнення своїх позицій у регіоні. Місцеві жителі повідомляють про посилення обстрілів та зростання напруженості. Водночас українські сили продовжують оборонятися та готуються до контрнаступу.

Ці події викликають занепокоєння серед міжнародної спільноти, яка закликає до негайного припинення вогню та повернення до мирних переговорів. Однак, ситуація залишається напруженою, і подальший розвиток подій важко передбачити.

Нагадаємо, спецпідрозділ Головного Управління Розвідки Міністерства Оборони України, відомий як “Group 13”, виконав успішну операцію знищення патрульного корабля російського Чорноморського флоту під назвою “Сергій Котов”. В ГУР показали момент влучання по кораблю.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
6 Жовтня 2024 року - 23:03
Верховна Рада України досягла важливої угоди з військовим керівництвом щодо...
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...