Deep State: окупанти просунулися на декількох напрямках

Поділитися:

Сьогодні, 4 жовтня, стало відомо про нові успіхи російської армії на фронті. За останніми даними, російські війська змогли прорвати оборону Збройних Сил України на кількох напрямках. Зокрема, підтверджено просування на північний схід від Куп’янська та в районі Авдіївки.

Геолокаційні кадри, опубліковані в соціальних мережах, показують, що російські війська незначно просунулися на північ від Синьківки, що на північний схід від Куп’янська. Також повідомляється про активні бойові дії в районі Авдіївки, де російські сили намагаються закріпитися на нових позиціях.

Українське командування підтверджує, що противник досяг певних тактичних успіхів, але оперативної переваги отримати не зміг. Водночас, ситуація на фронті залишається напруженою, і українські війська продовжують чинити опір.

Місцеві жителі повідомляють про інтенсивні обстріли та руйнування інфраструктури в зонах бойових дій. Влада закликає населення зберігати спокій і дотримуватися заходів безпеки.

Додаткові деталі будуть повідомлені після завершення розслідування та отримання нової інформації.

Нагадаємо, що російські війська вщент руйнують місто Торецьк. За інформацією заступника командира штурмового полку “Сафарі” бригади “Лють” Богдана Кушніра з позивним “Гриз, ворог щодоби скидає на нього десятки авіабомб.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...
29 Вересня 2024 року - 22:38
У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити новий...
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності