«Аптека 9-1-1» та Київський медичний університет об’єднали зусилля для відкриття навчальної аптеки Pharmacy Training Center

Поділитися:

«Аптека 9-1-1» та Київський медичний університет напередодні Дня фармацевтичного працівника урочисто відкрили унікальний Pharmacy Training Center – інноваційну навчальну аптеку, покликану вдосконалити практичну підготовку майбутніх фармацевтів.

Pharmacy Training Center – це повноцінна модель сучасної аптеки з умовами, максимально реалістичними умовами роботи. Центр обладнано гігрометром, справжньою касою, комп’ютером зі сканером та спеціалізованим програмним забезпеченням, як у справжніх аптеках мережі «Аптека 9-1-1».

Студенти отримають можливість на практиці відпрацювати ключові навички: від правильної викладки товарів до відпуску ліків та поглиблення знань з фармакології.

“Наша мета – надати студентам можливість відпрацювати всі аспекти роботи в аптеці ще під час навчання, – зазначила Тетяна Булат, директорка Київського регіону мережі «Аптека 9-1-1». – Від обслуговування клієнтів до управління запасами – майбутні фармацевти зможуть набути практичного досвіду в усіх сферах діяльності аптеки”.

Відкриття Pharmacy Training Center є частиною стратегії корпоративної програми Upteka: Академія розвитку 9-1-1, яка спрямована на зміцнення партнерства з освітніми закладами та підтримку молодого покоління фармацевтів.

“Ми віримо в майбутнє української фармації, тому готові інвестувати в освіту та розвиток молодих спеціалістів. Цей центр – наш внесок у підвищення якості фармацевтичної освіти в Україні”, – додала Тетяна Булат.

Відкриття Pharmacy Training Center демонструє, як спільні зусилля можуть створити інноваційні можливості для навчання та підготовки майбутніх фахівців фармацевтичної галузі.

“Ми глибоко вдячні мережі «Аптека 9-1-1» за їхню ініціативу та підтримку. Цей Pharmacy Training Center – яскравий приклад того, як бізнес та освіта можуть ефективно співпрацювати заради спільної мети. Разом ми працюємо на майбутнє фармації України, забезпечуючи наших студентів найсучаснішими інструментами для навчання. Така співпраця не лише підвищує якість освіти, але й зміцнює зв’язок між теорією та практикою, що є критично важливим для підготовки висококваліфікованих фахівців”, – підкреслила Ксенія Бикова, Віцепрезидентка ПВНЗ «Київський медичний університет».

Ця інноваційна ініціатива демонструє, як поєднання зусиль бізнесу та освіти може сприяти розвитку фармацевтичної галузі України, надаючи майбутнім спеціалістам можливість здобувати знання в комфортних умовах.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
25 Вересня 2024 року - 11:00
«Аптека 9-1-1» та Київський медичний університет напередодні Дня фармацевтичного працівника...
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...