У Львові пролунали вибухи: що відомо

Поділитися:

На Львівщині в ніч на 20 вересня збили російський ударний безпілотник «Шахед», внаслідок падіння уламків виникла пожежа, люди не постраждали, повідомив голова обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Під час повітряної тривоги, яка тривала на Львівщині з 03:56 по 04:32 20 вересня, у повітряний простір нашої області залетів один ворожий ударний безпілотник. Сили ППО ПвК «Захід» знищили його. Унаслідок падіння уламків БпЛА близько 04:30 виникла пожежа в одному з сіл нашої області. Загорілося приміщення колишнього колгоспу. Займання оперативно загасили вогнеборці», – написав Козицький у телеграмі.

За його словами, були пошкоджені три автомобілі (один вантажний і два легкових), а в житлових будинках неподалік – вибиті вікна.

Повітряні сили ЗСУ вночі повідомляли про рух груп «Шахедів» у низці областей України.

Сили РФ регулярно з різних видів озброєння – ударними БпЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Нагадаємо, керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...