Останні новини:

Від вечора 15 вересня Повітряні Сили ЗСУ фіксували активність російської армії. У ніч на 16 вересня дрони на Полтаву летіли з кількох напрямків.

Перша хвиля атаки на Полтаву дронами 15-16 вересня

Уже близько дев’ятої вечора перші дрони порушили повітряних простір Полтави.

О 21:11 троє ударних  дронів «Шахед» виявили у районі Шишак на Полтавщині. За даними військових, дрони продовжували курс з Харківщини, тож невдовзі вони опинилися на сході Полтавщини й трохи південніше Миргорода.

Близько десятої ночі дрони летіли на Кременчук, Миргород і зрештою на Полтаву. Перше повідомлення про загрозу для Полтави опублікували о 23:12. Небезпека була й для інших міст.

За даними неофіційного моніторингового каналу «Розвідка України», на Полтавщині одночасно фіксували шість «Шахедів», що летіли повз Хорол, Решетилівку, Чутове та Карлівку. Згодом один з них «завис» над Кременчуком, а ще один над Миргородом.

Друга хвиля атаки на Полтавщині

Ще два дрони витали південніше Кременчука, а один підлітав до Полтави. Близько півночі ще два дрони дісталися Полтави. Що з ними сталося? Безпілотники пролетіли над містом південно-західним курсом.

Тим часом біля Кременчука працювали Сили оборони України, а три інших дрони летіли на Зіньків. Ще кілька дронів летіли над Лубнами та Миргородом. Відбій тривоги оголосили о 4:30 ранку.

За даними Повітряних Сил ЗСУ, на Полтавщині працювала ППО.

Нагадаємо, з 20:00 години 15 вересня до 06:00 години 16 вересня радіотехнічні війська Повітряних Сил супроводжували на території України 56 ударних БплА Росії.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...