Останні новини:

Ворожі сили окупували село Птиче на Покровському напрямку Донеччини, — DeepState

Поділитися:

Російські окупанти продовжують наступ на Донецькому напрямку, домігшись нових тактичних успіхів.

За даними аналітичного порталу DeepState, у ніч на 27 серпня російські війська захопили село Птиче на Покровському напрямку. Крім того, окупанти ведуть активні бойові дії біля ще кількох населених пунктів, що посилює напруженість на фронті.

Аналітики порталу DeepState опублікували оновлену карту бойових дій, на якій відзначено успіхи російських військ у районі восьми населених пунктів. Особливо критична ситуація склалася навколо Селидова і Новогродівки. Експерти наголошують, що поточна обстановка потребує пильної уваги як з боку суспільства, так і з боку військового командування, щоб уникнути повторення помилок, які призвели до захоплення Очеретиного під час ротації українських військ.

На фронті ситуація залишається вкрай складною. Протягом останньої доби зафіксовано 148 бойових зіткнень, з яких 56 відбулися на Покровському напрямку. Запеклі бої тривають біля населених пунктів Калинове, Воздвиженка, Новоолександрівка, Пантелеймонівка, Зелене Поле, Миролюбівка, Гродівка, Новогродівка, Мемрик, Михайлівка та Карлівка. Станом на ранок, шість бойових зіткнень ще тривають.

Українські військові продовжують тримати оборону, відбиваючи атаки противника, але ситуація на цій ділянці фронту залишається вкрай напруженою.

Нагадаємо: зранку, 26 серпня, під час повітряної тривоги пролунали звуки вибухів. Внаслідок ворожої атаки пошкодження отримав багатоквартирний будинок. Також був ушкоджений обʼєкт інфраструктури, одна людина загибла. Близько 10:00 внаслідок ворожої атаки був пошкоджений ще один житловий будинок у Луцьку. Внаслідок ворожої атаки у Луцьку загинула одна людина, ще п’ятеро людей – травмовані.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...