Останні новини:

Київщина сьогодні вночі була під ударом ворожих дронів-камікадзе

Поділитися:

Вночі 15 серпня Київська область зазнала атаки ворожих ударних дронів. Влучань в інфраструктуру не було, уламки впали поза населеними пунктами.

Київська область у ніч на 15 серпня зазнала атаки ворожих ударних дронів, працювали сили протиповітряної оборони. Влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури немає. Уламки дронів впали поза межами населених пунктів. Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

Як вказав Кравченко, в черговий раз ворог атакував Київщину ударними дронами. Тривога в області тривала майже всю ніч та оголошувалася тричі.

В регіоні працювали сили ППО. Є збиті цілі. Влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури немає. Падіння уламків фіксується поза межами населених пунктів, – повідомив Кравченко.

Голова ОВА закликав в жодному разі не фотографувати та не викладати в соціальні мережі місця падіння та не чіпати уламки збитих ворожих цілей. Це небезпечно. У випадку такої знахідки, Кравченко попросив повідомляти в поліцію обо ДСНС.

Нагадаємо, протягом минулої доби російська окупаційна армія втратила на війні в Україні 1220 військових. Сили оборони уразили ворожий літак і збили 50 безпілотників. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
17 Жовтня 2024 року - 12:50
Зараз чернігівські пивовари представляють потужний всеукраїнський бренд
15 Жовтня 2024 року - 12:06
Тривалий вплив колишніх європейських імперій на зростання є основою дослідження...
6 Жовтня 2024 року - 23:03
Верховна Рада України досягла важливої угоди з військовим керівництвом щодо...