Останні новини:

Військові аналітики прогнозують час, коли ЗСУ перехопить ініціативу у воєнних діях

Поділитися:

Західні аналітики прогнозують, що завдяки успішному проведенню мобілізації, українські військові зможуть перехопити ініціативу в злочинної армії РФ у розв’язаній Кремлем війні ще до зими наступного року.

Зазначається, що наступ окупаційної армії РФ розпочався у той момент, коли українські військові перебували у доволі вразливій ситуації, відчуваючи нестачу особового складу, боєприпасів та оборонних позицій.

Володимир Зеленський у квітні підписав закон про мобілізацію.

Зазначені цифри є секретними, але джерела, обізнані з цим питанням, сказали, що за місяць було зібрано в кілька разів більше військ, ніж раніше. У найближчі місяці вони масово почнуть потрапляти на фронт, – підкреслюється у матеріалі видання.

Автори матеріалу підкреслюють, що у квітні цього року Конгрес США після тривалої паузи схвалив фінансування додаткової допомоги Україні.

Все це означає, що домінування Росії на полі бою, швидше за все, буде зруйновано зимою. А у Москви свої головні болі. У Росії не закінчується бронетехніка, але її запаси скорочуються, – зазначається у публікації.

РФ також нещодавно збільшила пропозицію щодо зарплати для добровольців, що свідчить про проблеми з вербуванням. Можливо, в якийсь момент їй доведеться знизити темп своїх операцій.

Нагадаємо, напередодні The Economist писав із посиланням на генеральний штаб ЗСУ, що в Курську область перевели і частину підрозділів з Харківського напрямку, але з ключового Донбаського напряму Росія відправила на Курщину набагато менше сил, ніж хотілося б Україні.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...