Дональд Трамп планує своє наступне президентство в позолоченій міжсезонній ізоляції клубу Мар-а-Лаго, – Bloomberg

Поділитися:

Опитування показують дуже напружену боротьбу між ним і президентом Джо Байденом, але його збір коштів зашкалює. Тепер також зрозуміло, що його судимості за 34 кримінальні злочини не перевернули гонку.

Про це пише Telegram “Перший Бізнесовий“.

У вітальні Мар-а-Лаго є висока вежа з червоних повітряних куль, усіяна гігантськими золотими кулями з написом «47», скорочення наступного президента — подарунок від місцевого шанувальника, який прикріпив листівку, що знаходиться над «найкращим головнокомандувачем Америки». будь-коли відомий». За наполяганням Трампа співробітник приносить нову модну річ, яку він любить показувати гостям: червону кепку в стилі MAGA з написом «Трамп був правий у всьому».

За воротами Мар-а-Лаго решта світу не така впевнена. Існує занепокоєння щодо того, що може передвіщати наступне президентство Трампа. Фірми з Уолл-стріт, від Goldman Sachs до Morgan Stanley і Barclays, почали попереджати клієнтів про очікування вищої інфляції, оскільки шанси Трампа повернути собі Білий дім і запровадити протекціоністську торгову політику зросли.

Гіганти американської економіки, такі як Apple, Nvidia та Qualcomm, борються з тим, як подальша конфронтація з Китаєм може вплинути на них і чіпи, на які всі покладаються. Демократичні країни Європи та Азії стурбовані ізоляціоністськими поривами Трампа, його хиткою прихильністю до західних альянсів і його стосунками з президентом Китаю Сі Цзіньпіном і президентом Росії Володимиром Путіним. І хоча опитування загалом показують, що американські виборці віддають перевагу управлінню економікою Трампа, а не Байдена, багатьом незрозуміло, що саме вони отримають, якщо виберуть ще один раунд з ним.

Він відмахується від таких побоювань. «Трампономіка — це низькі процентні ставки та податки, надзвичайний стимул для досягнення результатів і повернення бізнесу в нашу країну»— каже він. У всякому разі, це рекламна пропозиція. Правда полягає в тому, що ніхто насправді не знає, чого очікувати.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову із 45-м президентом США Дональдом Трампом і привітав його із висуванням кандидатом від Республіканської партії на президентських виборах, що відбудуться в листопаді цього року.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
17 Жовтня 2024 року - 12:50
Зараз чернігівські пивовари представляють потужний всеукраїнський бренд
15 Жовтня 2024 року - 12:06
Тривалий вплив колишніх європейських імперій на зростання є основою дослідження...
6 Жовтня 2024 року - 23:03
Верховна Рада України досягла важливої угоди з військовим керівництвом щодо...