Останні новини:

Попри аномальну спеку всі ГЕС в Україні працюють у штатному режимі – “Укргідроенерго”

Поділитися:

Попри спеку станції “Укргідроенерго” працюють у штатному режимі та продовжують забезпечувати енергосистему України балансуючими потужностями.

Про це йдеться в повідомленні “Укргідроенерго”. 

“Попри підвищену температуру води в Дніпрі станції “Укргідроенерго” працюють у штатному режимі та продовжують забезпечувати енергосистему України балансуючими потужностями. Це не найважче випробування – ми впораємося і з цим викликом”, – сказав генеральний директор “Укргідроенерго” Ігор Сирота.

Як повідомляється, нині на ГЕС та ГАЕС “Укргідроенерго” організовано роботу з метою максимального убезпечення співробітників та безпечної експлуатації обладнання.

Зокрема, на станціях проведені додаткові інструктажі, скориговані робочі графіки та організовано оптимальний режим роботи співробітників: робота у виробничих приміщеннях здійснюється за графіком з раціональною кількістю перерв, у машинних залах ведеться контроль над роботою системи кондиціонування, а також усі приміщення забезпечено необхідною кількістю питної води.

Аби зменшити вплив високої температури на працівників станцій, роботи на відкритих майданчиках скориговано та перенесено на менш спекотний час.

Нагадаємо, 15 липня, споживання електроенергії в Україні через спеку досягло максимуму. Обленерго застосовували графіки відключень світла протягом усієї доби.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...