На Житомирщині пролунали вибухи: що відомо

Поділитися:

Вночі 8 липня армія Росії здійснила черговий ракетний обстріл України. Жителі Житомира та області повідомляли, що чули вибухи. Повітряні сили ЗСУ повідомили про збиття ракет у Житомирській області.

7 липня ближче до опівночі Повітряні сили ЗСУ у своєму Telegram повідомили, що з аеродрому “Оленья”, що в Мурманській області РФ, злетіли 4 борти Ту-95. Близько о пів на першу ночі Повітряні сили попередили, що ці літаки прямують на пускові рубежі.

За годину військові опублікували повідомлення про ймовірний пуск крилатих ракет із стратегічних бомбардувальників Ту-95 з Волгоградської області: орієнтовний час входження в повітряний простір України – після 2:00.

Повітряну тривогу в Житомирській області оголосили о 2:02 ночі. За годину по тому Повітряні сили опублікували попередження про ракети в напрямку Житомира та Озерного.

Відбій повітряної тривоги на Житомирщині дали о 3:50 ранку. За хвилину по тому Повітряні сили оголосили відбій ракетної загрози, оголошеної в центральних та південних областях України.

Зранку 8 липня у своєму зведенні в Тelegram Повітряні сили ЗСУ поінформували, що вночі над Житомирською областю працювала ППО і зафіксовано збиття ракет.

Нагадаємо, що вибухи лунали в Харкові та Дніпропетровській області.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...
29 Вересня 2024 року - 22:38
У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити новий...
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності