В Україні ввели масові екстрені знеструмлення – Укренерго

Поділитися:

В Україні запровадили масові екстрені відключення електроенергії. Це пов’язано з обстрілами об’єктів критичної інфраструктури.

У пресслужбі Укренерго повідомили, що 2 червня будуть діяти ліміти на споживання електроенергії у період з 19.00 до 24.00. При їх перевищенні можуть застосовувати графіки погодинних відключень. Ліміти запровадили як для промисловості, так і для населення.

При цьому енергоживлення об’єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, не обмежується.

У ДТЕК уточнили, що у Києві, Київській, Донецькій, Дніпропетровській та Одеській областях діятимуть графіки відключень з 18.00 до 24.00. Пізніше стало відомо про екстрені відключення у зазначених регіонах.

“Екстрені відключення: Київ, Київська область, Одещина, Дніпропетровщина, Донеччина. На жаль, важка ситуація в енергосистемі після обстрілів РФ триває. Тому за вказівкою Укренерго, застосовуються екстрені відключення”, – вказали у компанії.

Нагадаємо, що рашисти продовжують атакувати українську територію й руйнувати енергетичну інфраструктуру України. Напередодні вони обстріляли дві теплоелектростанції, обладнання на двох ТЕС отримали серйозні пошкодження.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...
29 Вересня 2024 року - 22:38
У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити новий...
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності