Грантова програма навчання для військових від WebPromoExperts

Поділитися:

Академія інтернет-маркетингу WebPromoExperts розробила нову програму для ветеранів АТО та учасників бойових дій, які стали результатом нападу російської федерації на Україну. Програма дозволить учасникам опанувати нові навички у сегменті digital, а після цього розпочати новий професійний зліт.

Довідка: WebPromoExperts – це сучасна академія, яка готує фахівців у різних напрямах, а також допомагає з підвищенням кваліфікації. Основні напрями онлайн-навчання: контекстна та таргетована реклама, веб-аналітика, SMM, SEO,, використання Штучного Інтелекту, тощо.

Умови та можливості у грантовій програмі 

Нова грантова програма має амбітні цілі: по-перше, це можливість кар’єрного розвитку для військових (як ветеранів, так і тих, хто воює саме зараз), по-друге – це шанс для учасників програми змінити своє майбутнє, опанувавши нову професію. Але головною метою є бажання виразити вдячність нашим захисникам України, підтримати їх та надати нові можливості розвитку.

Кожен учасник грантової програми отримує не тільки нові знання, а й  робочі інструменти, які дозволять одразу увійти на ринок, брати активну участь у створенні та розвитку бізнес-середовища.

Довідка: Академія інтернет-маркетингу WebPromoExperts має акредитацію міжнародної професійної організації Interactive Advertising Bureau.

Перший крок до майбутнього – це подання заявки, для чого майбутнім учасникам потрібні лише документи (посвідчення або довідка), що підтверджують один зі статусів – ветеран/учасник АТО або УБД.

Етапи відбору максимально прозорі, тож кожен майбутній учасник бачить всю інформацію та вимоги заздалегідь. Одна людина може обрати один курс.

Переваги навчання у WebPromoExperts

Серед викладачів Академії – професійні лектори, не звичайні теоретики, а саме практики. За таких умов можна отримати не тільки корисні знання, а й різноманітні «авторські фішки»та лайфхаки. Все це допоможе не тільки опанувати професію, але й швидко зануритися в її особливості, почати розуміти процеси зсередини. Також однією з переваг навчання в Академії є формат проведення “живих” вебінарів з можливістю задавати питання та отримувати відповіді у режимі реального часу.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...
29 Вересня 2024 року - 22:38
У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити новий...
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності