Цьогорічні виставки WorldFood GastroDays та Tea&Coffee Shop – це виняткова можливість для виробників і постачальників продуктів харчування та напоїв, сировини та інгредієнтів, пакування для страв навинос презентувати свої продукти й рішення, знайти клієнтів і однодумців, обговорити тренди локального ринку їжі та напоїв Out-Of-Home та індустрії HоReCa.
В свою чергу для власників та керівників закладів громадського харчування, шеф-кухарів та бариста відвідування виставок – це можливість знайти нових постачальників для своїх закладів, урізноманітнити меню та отримати оптимальні рішення для пакування доставок.
На виставковому майданчику відбудуться:
- Презентації гастрономічних рішень на стендах учасників, які допоможуть відвідувачам дізнатися про нові смаки та продукти, надихнутися на створення нових страв та напоїв для створення конкурентних переваг своїх закладів;
- Cup tasting – класичний батл-триангуляція, де професійні та починаючі бариста дегустуватимуть різну каву та відрізнятимуть її одну від одної за певними критеріями. Такі змагання – це можливість для бариста натренувати окремі елементи своєї роботи, порівняти свої навички з іншими колегами, виявити свої сильні сторони та ті, що вимагають вдосконалення.
Повний перелік учасників https://gastrodays.com.ua/visitors/exhib-list
Придбати квитки на виставку можна за посиланням https://gastrodays.com.ua/registration
Окрім цього два дні виставок будуть насичені заходами ділової програми.
26 березня відбудеться Воркшоп «ЛОКАЛЬНА УКРАЇНСЬКА КУХНЯ. СКЛАДОВІ УСПІШНОЇ БІЗНЕС-МОДЕЛІ ЗАКЛАДУ» про розвиток української кухні, проєктування, фінанси, управління процесами, юридичні питання, сервіс та роботу з командою за участю відомих рестораторів, бізнес-експертів, консалтерів.
Спікери заходу:
Євген Комаров, модератор воркшопу, юрист і Business developer юридичної компанії «GLOBAL LAW».
Тема виступу: «На що звертати увагу ресторатору? Юридичний аспект»
Ігор Постоєнко, CEO/CO Owner Satori Group київських ресторанів Satori, Latakia, UnderWu, кондитерського виробництва Macarena.
Тема виступу: «Бренд амбасадори закладу або Чому святкують весілля у барах»
Уляна та Роман Руді, засновники Ресторації Кухня та керуючі партнери, сіті кафе Zhyto bistro.
Тема виступу: «Розвиток крафтового виробництва при ресторанах, стійкий розвиток закладів харчування»
Максим Корзун, шеф-кухар, відкривав такі успішні проєкти як Mercato Italiano, SHO, мережі закладів The burger, The cake, The burger mexica, Ciro’s Pomadoro.
Тема виступу: «Локальні продукти та їх роль в моїй кухні»
Андрій Магалецький, керівний партнер ресторанної компанії Restetika, президент Асоціації кулінарів України.
Тема виступу: “Успішна бізнес-модель: складові елементи і необхідні акценти”
Валерій Галан, ресторатор та готельєр, засновник і автор ресторанних проєктів «Легенда Карпат», «Мігово», «Фортеця Гетьмана», «Замок Лужец», а також музеїв «Історія становлення української нації», «Львів Стародавній», «Україна. Становлення державності».
Тема виступу: “Кухня в готелі. Корисні лайфхаки”
Детальніше про захід та квитки за посиланням https://gastrodays.com.ua/ukrainian-food.
Також 26 березня пройде ОСВІТНІЙ ЛЕКТОРІЙ «НАВКОЛО КАВИ» за підтримки SCA Ukraine, де власники закладів, кавові та чайні експерти поділяться власними кейсами, розкажуть про міфи і тренди кавової та чайної культури, сучасні проблеми та власне бачення їх вирішення.
Спікери заходу:
Фелікс Безрук
Тема виступу: «Від спешелті кави до Бін ту бар какао»
Микола Ілик, чайний сомельє, засновник та співвласник компанії Теа Gardens та чаярні Теа G Spot
Тема виступу: «Чайний бум в Україні»
Олена Печенюк, засновниця закладів «Красиво Є» та бренду напоїв Haiku drinks
Тема виступу: «Як працюють кавʼярні в реаліях війни»
Віталій Петрів, менеджер з продажу зеленого зерна в компанії !FEST Coffee Mission, координатор з партнерства в SCA Ukraine.
Тема виступу: «Чому хороша кава більше не коштуватиме дешево?»
Крістіна Гавриш, національний координатор SCA Ukraine
Тема виступу: «Свідоме споживання»
Детальніше про захід за посиланням https://gastrodays.com.ua/program/navkolo-kavy
27 березня відбудеться Конференція «HORECA ЗАВТРА: ВІД ФУД-ТОЧКИ ДО МІЖНАРОДНОЇ МЕРЕЖІ» для власників та керівників діючих закладів України, які планують або тільки замислюються над масштабуванням бізнесу, для підприємців-початківців, а також для інвесторів, які розглядають ринок HoReCa для відкриття бізнесу. Учасників чекає розіграш бізнес-призів від спікерів та можливість задонатити для ЗСУ.
Кавовий партнер заходу – бренд L’Or.
Серед спікерів заходу:
Ірина Магалецька, керівниця навчального центру мережі Optima Hotels & Resorts.
Тема виступу: «Навчання персоналу на базі закладу. Етапи організації бізнес-процесів для організації навчань»
Владислав Вавілов, бізнес-експерт, спеціалізується на консультуванні бізнесів у сфері фітнесу, СПА, готелів та салонів краси.
Тема виступу: «Виклики при масштабуванні. Крос-індустріальний досвід»
Сергій Полонський, Сo-Founder у Пекарня Ваш ЛАВаш.
Тема виступу: «Лайфхаки та факапи бізнесу. Практичні кейси з власного досвіду»
Оксана Марусич, експертка з сервісу, сертифікована коуч (ICF) і бізнес-тренерка.
Тема виступу: «Сервіс класу «люкс» як головна перевага бізнесу. Репутаційні ризики та можливості»
Володимир Перун, консультант відділу інноваційного розвитку і доступу до фінансів Офісу розвитку підприємництва та експорту.
Тема виступу: «Грантові можливості для масштабування бізнесу»
Ігор Постоєнко, CEO/CO Owner Satori Group — київських ресторанів Satori, Latakia, бару UnderWu, кондитерського виробництва Macarena.
Тема виступу: «Принципи партнерства або Як рухатись далі, коли все нестабільно та складно»
Микола Чумак, співзасновник та CEO компанії IDNT.
Тема: «Масштабування від першої точки до міжнародної мережі. Правила створення формату для масштабування. Що треба врахувати і яких помилок уникнути»
Детальніше про захід та квитки за посиланням https://gastrodays.com.ua/horeca_tomorrow
Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!