Останні новини:

Насторожений світ готується до повернення Трампа в Білий дім – Bloomberg

Поділитися:

Коли відомий прем’єр-міністр Естонії Кая Каллас відвідала Вашингтон у листопаді, вона зустрілася не лише з представниками Білого дому. Вона також подбала про те, щоб поговорити з ключовими союзниками Дональда Трампа.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Місяцем раніше її міністр закордонних справ був у центрі країни Трампа, дякуючи працівникам заводу Lockheed Martin Corp. в Арканзасі за їхній внесок у безпеку його країни — у формі виготовлених там реактивних систем залпового вогню HIMARS. «Важливо, щоб ми донесли ці повідомлення не лише до Вашингтона, але й до іншої частини американського суспільства, до штатів, які, можливо, трохи більш консервативні», — сказав Маргус Цахкна журналістам.

Це лише один приклад того, як країни світу делікатно, але терміново, готуються до можливого повернення Трампа в Білий дім. Це реальність, яка, ймовірно, матиме резонанс на цьоготижневих зустрічах світової еліти в Давосі після того, як переконлива перемога колишнього президента в Айові ще більше зміцнила його контроль над кандидатурою від Республіканської партії, створивши ймовірний матч-реванш з Джо Байденом, який відстає в національних опитуваннях. .

У 2016 році вибори Трампа приголомшили як союзників, так і суперників США. Цього разу лідери не ризикують.

Нагадаємо, економіка Китаю зросла приблизно на 5,2% у 2023 році, перевищивши офіційну ціль зростання уряду на рік, не покладаючись на «великі стимули», заявив прем’єр-міністр Китаю Лі Цян у Давосі.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...