ЗСУ відкинули ворога з Мар’їнського напрямку

Поділитися:

На Мар’їнському напрямку минулої доби бійці Сил оборони відбили шістнадцять атак російських окупантів в районах Мар’їнки (під Донецьком) та Новомихайлівки (південніше). Ворога відкинуто на його попередні позиції.

Про це у сьогоднішньому зведенні, оприлюдненому на офіційній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук», серед іншого, доповів Об’єднаний пресцентр Сил оборони Таврійського напрямку.

У свою чергу, американський Інститут вивчення війни (ISW) в останньому звіті про ситуацію на фронтах в Україні заявив, що загарбники просунулися вперед на південний захід від Донецька.

Однак, оскільки ISW не навів конкретики, не можна виключати, що ми про ці незначні успіхи ворога повідомили ще вчора (з посиланням на авторитетного вітчизняного укладача фронтових мап і військового експерта «DeepState», а також на Телеграм-канал «Донбас Оперативний»).

Нагадаємо, минулого місяця відбулася таємна зустріч між Україною, її союзниками з Великої сімки та невеликою групою країн Глобального Півдня, щоб спробувати згуртувати підтримку навколо Києва для проведення мирних переговорів з Росією.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...