ДеСантіс різко виступив з критикою Трампа – Вloomberg

Поділитися:

Десятки обвинувальних актів, висунутих проти колишнього президента Дональда Трампа, «спотворили» первинні та «витіснили інші речі».

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Він звинувачує агресивних прокурорів у застосуванні закону, зокрема окружного прокурора Манхеттена Елвіна Брегга, який у квітні висунув Трампу звинувачення у нібито фальсифікації ділової документації, пов’язаної з приховуванням грошей, виплачених акторці фільмів для дорослих Стормі Деніелс.

Ця заява багато говорить нам про спотворені цінності, які підтримує одна з двох основних політичних партій США, і про нестабільний статус судових установ США

ДеСантіс навряд чи переможе Трампа в будь-якому з первинних виборів, тому він почав створювати наратив, коли він буде змушений згорнути свою кампанію та повернутися до Флориди, щоб почати свою політичну реабілітацію.

Але ключові етапи одужання вимагають саморефлексії та бажання змінити поведінку. Характерно, що коли ДеСантіс звинувачує, він не згадує той факт, що його кампанія стала жертвою власної некомпетентності, або що його екстремістська політика не сподобалася виборцям.

Нагадаємо, “Ісламська держава” взяла на себе відповідальність за атаку в Ірані в середу, в результаті якої загинули майже 100 людей і яка загрожує подальшим розпаленням напруженості на Близькому Сході.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
17 Жовтня 2024 року - 12:50
Зараз чернігівські пивовари представляють потужний всеукраїнський бренд
15 Жовтня 2024 року - 12:06
Тривалий вплив колишніх європейських імперій на зростання є основою дослідження...
6 Жовтня 2024 року - 23:03
Верховна Рада України досягла важливої угоди з військовим керівництвом щодо...