Повстання в Росії також є серйозною загрозою для Китаю

Поділитися:

Коли політичні зміни відбуваються в тоталітарних суспільствах, вони, як правило, насильницькі та непередбачувані. Небагато аналітиків — навіть добре поінформовані американські посадовці, прогнозували, що Євген Пригожин, голова російської групи найманців Вагнера, незабаром поведе свої сили на Москву.

Про це повідомляє Телеграм-канал “Перший Бізнесовий“.

Ми не знаємо, чи бачимо ми падіння президента Росії Володимира Путіна. Але навіть на цій ранній стадії варто уважно стежити за чотирма ключовими барометрами, не останнім з яких є те, як ці події можуть зробити життя Китаю дуже складним.
По-перше, потрясіння Росії створює більш чіткий шлях для України. Буквально кілька днів тому офіційні особи США досить похмуро оцінювали перспективи українського наступу, який приносив великі втрати та скромні результати. Тепер російській армії, яка жорстоко фрагментуэться, буде важко протистояти різкому українському штурму.

Київ ще не задіяв більшу частину бойової потужності, яку він напрацював для цього наступу. Очікуйте, що він зробить це досить швидко, щоб використати хаос у рядах ворога.

Зараз ми бачимо змагання за владу між Путіним і людиною, яка зробила собі ім’я, виконуючи брудну роботу Росії — дестабілізацію в Африці, втручання у президентські вибори в США та надання ударних військ для нападу Москви на Східній Україні. Незалежно від того, хто переможе, важко побачити політично відкритішу, геополітично помірковану Росію найближчим часом.

Нагадаємо, попри публічні запевнення Китай активно постачає росіянам воєнні товари. Деякі постачання відбуваються навіть через державні компанії.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
17 Жовтня 2024 року - 12:50
Зараз чернігівські пивовари представляють потужний всеукраїнський бренд
15 Жовтня 2024 року - 12:06
Тривалий вплив колишніх європейських імперій на зростання є основою дослідження...
6 Жовтня 2024 року - 23:03
Верховна Рада України досягла важливої угоди з військовим керівництвом щодо...