Приводять в дію “сюрпризи”, – в ОК “Південь” розповіли про тактику російських обстрілів

Поділитися:

Російські окупанти мають обмежену кількість ракет. Для геноциду українського народу ворог застосовує керовані авіаційні бомби, авіацію, дрони, до яких кріпить розривні гранати.

Про це в ефірі 24 Каналу повідомила керівниця пресцентру ОК “Південь” Наталія Гуменюк. За її словами, не маючи успіхів на полі бою, росіяни ціляться в заміновані території.

“Росіяни приводять в дію “сюрпризи”, які позалишали, втікаючи з правого берега. Вони атакують сільськогосподарські угіддя, відкриті поверхні, підприємства, де самі базувалися за часів окупації. Окупанти влучають саме туди, бо хочуть досягти максимальної детонації і шкоди”, – зауважила вона.

У росіян обмежена кількість ракет

Наталія Гуменюк зазначила, що у Росії вичерпаний запас ракет, який доходить до досить критичного рівня. Тому загарбники застосували для обстрілів С-300, яких у ворога є багато. Напередодні Великодня ворог обстріляв Баштанський район Миколаївської області.

За інформацією ОК “Південь”, росіяни використовують керовані авіаційні бомби, авіацію, дрони, до яких кріплять розривні гранати.

Нагадаємо, Росія обстрілює територію України, зокрема, з Чорного моря.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи