Конференція Digital Lending відбулась 10 березня в режимі офлайн

Поділитися:

Найбільша офлайн подія фінансового сектору з моменту повномасштабного вторгнення, Digital Lending Conference, відбулась 10 березня в готелі InterContinental. Цьогоріч основним акцентом конференції стала роль цифрового кредитування у відновленні економіки України після нашої перемоги.

Руйнівна сила війни вносить корективи в життя українців щохвилини. Бізнес залишився без багатомільйонних контрактів, частини партнерів та перспектив розвитку, а пересічні громадяни втратили можливість працювати та заробляти кошти. Кредитування відіграватиме одну з вирішальних ролей у відновленні економіки після нашої перемоги, але лише в тому випадку, якщо перехід до цифрових інструментів кредитування почнеться вже сьогодні. Саме тому провідні експерти галузі зібралися на конференції, щоб обговорити перспективи цифрового кредитування в Україні.

Захід організований Українською асоціацією фінтех та інноваційних компаній за підтримки Проєкту USAID «Реформування фінансового сектору». Партнерами конференції виступили Identomat, SlonCredit та CreditPlus. Медіапартнером заходу стало профільне фінтех-медіа — FinTech Insider, серед інформаційних партнерів події — Незалежна асоціація банків України та провідний діловий Digital media України — «Перший Бізнесовий».

«У нашому мінливому світі цифрове кредитування набуває все більшого значення, особливо в такий важкий для нас час. І сьогодні ми маємо можливість вчитися один у одного та обговорювати виклики та можливості, які з ним пов’язані. Тому цьогоріч на конференції ми зосередились на ролі цифрового кредитування, як рушія відновлення економіки України після нашої перемоги. Дякуємо ЗСУ за можливість зустрітися офлайн та обговорювати важливі питання сьогодення», — зазначив Ростислав Дюк, Голова Правління УАФІК.

«Проєкт USAID “Реформування фінансового сектору” з радістю підтримує Конференцію Digital Lending. Війна з Росією призведе до значних змін у банківській системі, і одна з найважливіших із них – це перехід до цифрових фінансів. Наш Проєкт передбачає підтримку цифрової трансформації банківських та фінансових послуг. Ми плануємо працювати з банківськими та небанківськими установами, а також фінтех спільнотою над новими фінансовими інструментами. Такі конференції допомагають нам підготуватися до перемоги в економічній битві після перемоги України у війні. Цифровізація кредитування та проведення подібних заходів закладають основу для реформування фінансового сектору», — зазначив Роберт Бонд, керівник Проєкту USAID “Реформування фінансового сектору”.

На заході зібралися представники платіжних провайдерів та фінтех компаній, банків та кредитних організацій, ІТ-компаній та телекому, регулятора та міжнародних організацій, а також юридичних фірм.

Серед основних спікерів події: Роберт Бонд, Юлія Вітка (Проєкт USAID «Реформування фінансового сектору»); Сергій Савчук (НБУ); Ростислав Дюк (УАФІК); Євген Мецгер (Укрфінжитло); Христина Кармазіна (Банк Власний Рахунок); Євген Заіграєв (Приватбанк); Анна Тігіпко (іzibank); Ростислав Синишин (NovaPay); Антон Тютюн (Ощадбанк); Сергій Козлов (Distributed Lab); Олена Коробкова (НАБУ); Григорій Кукуруза (Ukraine Economic Outlook); Віктор Харковець (ПУМБ) та багато інших.

Формат конференції об’єднав панельні дискусії, бізнес-батли, а також доповіді від провідних спеціалістів галузі.

Конференція об’єднала понад 200 учасників та більше 30 спікерів, які долучилися до події, аби обговорити роль цифрового кредитування у відновленні економіки нашої держави.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Квітня 2024 року - 23:08
Понад чотири місяці студенти проходять навчання в соціальній акторській школі...
12 Квітня 2024 року - 13:41
Hillel IT School підписують у “Вчасно” навіть інструктажі з питань...
11 Квітня 2024 року - 12:05
Сьогодні, 11 квітня, Верховна Рада ухвалила Закон про мобілізацію
7 Квітня 2024 року - 23:12
Для отримання статусу УБД потрібно надіслати пакет документів до комісії...