ЗСУ відбивають штурм окупантів під Слав’янськом

Поділитися:

Сили оборони відбили великий російський штурм північніше Слов’янська.

Як повідомляє DeepState, з’явилося відео, де можна побачити згорілу техніку та територію, яка вкрита трупами.

Усе це російські війська тягнуть у напрямку Лиману, на відтинок Терни – Ямполівка – Зарічне – Діброва з метою окупації та повного знищення всього на своєму шляху. Село Терни фактично припинило своє існування, залишаючись лише на карті, оскільки ворожі сили майже повністю зруйнували його і продовжують обстрілювати. Навіть попри численні штурмові атаки, Сили Оборони множать на нуль ці спроби окупантів захопити село.

“Ворог підтягує резерви, задіює різного характеру сили та засоби вогневого ураження для просувань, з метою витіснити українських військових з плацдарму р. Жеребець з подальшим просуванням на Лиман. Але наші військові не дають цього зробити, знищуючи росіян, де прикладом і є, зокрема, дане відео. Ситуація залишається складною”, – зазначено в публікації.

Нагадаємо, військовий експерт Олександр Коваленко розповів про відео, що було опубліковано нещодавно, Силам оборони України вдалося знищити перший за весь період повномасштабної агресії рідкісний транспортний засіб “Ладога” під Кремінною, призначений для перевезення командування в умовах ядерної війни. “Ладога” була розроблена в часи СРСР на основі танка Т-80. Перспективний високозахищений транспортний засіб розроблявся Ленінградським Кіровським заводом, для чого в 1982 році було створено спеціальний конструкторський підрозділ – КБ-А.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...
20 Квітня 2024 року - 22:53
Станом на 19 квітня в Єдиному реєстрі зброї вже зареєстровано...
17 Квітня 2024 року - 18:26
27 квітня 2024 року з 11-00 до 16-00 у серці...