Страви на швидку руку з рибними консервами

Поділитися:

Консервована риба — не лише смачний та поживний, а й універсальний продукт, що поєднується з різними інгредієнтами. Важлива особливість у тому, що вона може протягом тривалого часу зберігатись у темній коморі. Її зручно використовувати як запас на випадок, якщо потрібно терміново приготувати закуски для гостей або вечерю для сім’ї.

З якими інгредієнтами поєднуються рибні консерви

Торкаючись питання сполучуваності продуктів, не варто забувати про індивідуальні переваги конкретної людини. З цієї позиції можна виділити інгредієнти, які кулінари вважають вдалим доповненням рибних консервів:

  • яйця;
  • рис;
  • паста;
  • овочі;
  • горіхи;
  • сири;
  • бобові;
  • зелень;
  • картопля.

Справжні гурмани та любителі незвичайних гастрономічних відчуттів просунулися значно далі у своїх експериментах. Вони використовують добавки, які багато людей викликають щире здивування. Наприклад, солодкі джеми чи мед, а також свіжі фрукти. Але з огляду на те, що ціни на консерви помірні і такі продукти доступні кожному покупцю, можна проводити власні кулінарні дослідження. Те, що звучить дивно, на смак може виявитися дуже приємним.

Швидкі закуски та страви з рибними консервами

Якщо під рукою є кілька банок із консервованою рибою, гості та домочадці точно не залишаться без смачного частування чи повноцінної вечері. Використовуйте один із наступних рецептів, коли немає часу стояти біля плити:

  • Викладіть на стіл кілька видів консервованої риби, доповнивши їх улюбленими крекерами або шматочками хліба, що підсушує.
  • Поставте також страву з овочами чи соліннями. Можна замінити їх улюбленим салатом.
  • Підсмажте скибочки багету. Викладіть на них сардини чи іншу консервовану рибу. Доповніть кожен кростіні тонким кільцем свіжого огірка або листочком салату.

Відваріть макарони твердих сортів. Промийте їх під проточною холодною водою, з’єднайте з улюбленими рибними консервами. Це повноцінне блюдо швидкого приготування.

Однак за бажання його можна доповнити смачним овочевим салатом:

З’єднайте варений рис із консервами. Сформуйте тефтелі, випікайте в духовці 5–8 хвилин. Ця проста страва швидкого приготування гармонійно доповнять соління або салат зі свіжих овочів.

Оскільки рибні консерви чудово поєднуються з яйцями та зеленню, можна приготувати універсальну кулінарну масу. Вона подається у вигляді салату або використовується як намазка на шматочки смаженого хліба. Потрібно замовити на maudau.com.ua баночку улюбленої консервованої риби і з’єднати її з 3 звареними круто подрібненими яйцями, нарізаною зеленою цибулею. Ретельно перемішати всі інгредієнти і можна пробувати. Рибні консерви – смачний та корисний продукт. Вибирайте улюблені поєднання, щоб урізноманітнити домашнє меню чи дивувати гостей.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
28 Жовтня 2024 року - 18:31
Як українські компанії пристосувались до війни
28 Жовтня 2024 року - 15:33
Консервована риба — не лише смачний та поживний, а й...
23 Жовтня 2024 року - 14:11
Нові соціальні аналізи виявили яскраві тренди в українській...
17 Жовтня 2024 року - 12:50
Зараз чернігівські пивовари представляють потужний всеукраїнський бренд