Торгівля між Росією та ОАЕ зросла втричі за останні три роки, – Bloomberg

Поділитися:

Торгівля між Росією та Об’єднаними Арабськими Еміратами зросла втричі за останні три роки, заявив президент Володимир Путін, приймаючи в Москві правителя ОАЕ шейха Мухаммеда бін Заїда Аль-Нахайяна перед офіційними переговорами в понеділок.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Двосторонні інвестиції між Росією та ОАЕ досягли 7 мільярдів доларів, сказав він у коментарях, опублікованих на веб-сайті Кремля в неділю. Торгівля трохи впала за перші сім місяців цього року, сказав Путін, додавши, що два лідери обговорять це питання під час переговорів.

Також обговорять Україну та ситуацію на Близькому Сході, яку Путін назвав «дуже складною». Він також подякував правителю ОАЕ за посередництво в обміні полоненими між Росією та Україною.

Торгові відносини між Росією та ОАЕ розквітли після вторгнення Москви в Україну. У неділю Путін прийняв Нахайян у своїй резиденції на неформальну вечерю. Лідер ОАЕ приєднається до саміту БРІКС, який має розпочатися у вівторок у Казані.

Згідно із заявою Кремля, Нахайян заявив, що ОАЕ розвиватимуть і зміцнюватимуть свої двосторонні зв’язки з Росією.

Нагадаємо, голова Пентагону Остін раптово прибув до Києва, щоб провести важливі переговори з українськими військовими лідерами та обговорити нові механізми підтримки України в боротьбі з агресією.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
17 Жовтня 2024 року - 12:50
Зараз чернігівські пивовари представляють потужний всеукраїнський бренд
15 Жовтня 2024 року - 12:06
Тривалий вплив колишніх європейських імперій на зростання є основою дослідження...
6 Жовтня 2024 року - 23:03
Верховна Рада України досягла важливої угоди з військовим керівництвом щодо...