Завод електромобілів Audi під загрозою закриття, – Bloomberg

Поділитися:

Преміум-бренд Audi AG не зміг знайти відповідного інвестора для свого проблемного заводу з виробництва електромобілів у Брюсселі, що підвищує ризик закриття заводу.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Жодна з 26 зацікавлених сторін і потенційних інвесторів, включно з тим, хто переглянув проект останніми днями, не запропонувала «життєздатної та стійкої концепції» майбутнього фабрики, заявив у вівторок головний операційний директор Герд Вокер у заяві після екстраординарних робіт. засідання ради. Внутрішні пошуки у VW для майбутнього виробництва автомобілів або альтернативного використання заводу також виявилися безрезультатними, повідомляє бренд.

«Для мене важливо, щоб ми швидко внесли ясність у процес інформування та консультацій і тепер зосередилися на обговоренні соціального плану», — сказав Вокер. «Ми продовжуватимемо домагатися цього в довірчій, об’єктивній та справедливій манері».

Цілком імовірно, що близько 3000 робітників заводу втратять роботу.

Нагадаємо, Європа, яка завжди прагнула бути зразком стабільності і процвітання, сьогодні стикається з низкою серйозних викликів, що можуть значно змінити її майбутнє.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Жовтня 2024 року - 12:06
Тривалий вплив колишніх європейських імперій на зростання є основою дослідження...
6 Жовтня 2024 року - 23:03
Верховна Рада України досягла важливої угоди з військовим керівництвом щодо...