Пресреліз з Міненерго: Актуальна ситуація в енергосистемі та заклик до дій

Поділитися:

Протягом останнього тижня Міністерство енергетики України повідомило про стабільність роботи енергосистеми попри складні обставини. Представники Міненерго зазначили, що, завдяки героїчним зусиллям працівників, вдалося забезпечити безперебійне постачання електроенергії більшості споживачів.

Проте, міністерство звернулося до українців з важливим проханням: дотримуватися режиму економії електроенергії, зокрема в пікові години. Це дозволить зберегти стабільність енергосистеми та уникнути можливих перевантажень.

Українцям пропонується вимикати непотрібні електроприлади, використовувати енергоефективне обладнання та планувати споживання електроенергії у відповідності до рекомендацій Міненерго.

Завдяки злагодженим діям населення та працівників енергетики, ми зможемо зберегти стабільність енергосистеми та забезпечити енергетичну безпеку країни.

Нагадаємо, в НЕК “Укренерго” раніше зазначили: повністю відмовитися від відключень електроенергії Україні вдасться нескоро. Режимів відключення світла всього два: аварійний та плановий. Наприклад, графіки погодинних відключень запроваджуються заздалегідь і з попередженням.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Жовтня 2024 року - 12:06
Тривалий вплив колишніх європейських імперій на зростання є основою дослідження...
6 Жовтня 2024 року - 23:03
Верховна Рада України досягла важливої угоди з військовим керівництвом щодо...