Останні новини:

Зеленський прагне досягти миру з РФ за три місяці: підтримка міжнародних союзників

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський заявив про намір досягти значного прогресу у питанні миру з Росією протягом наступних трьох місяців. За інформацією, наданою виданням El Mundo, Зеленський сподівається на активну підтримку міжнародних союзників, зокрема президента США Джо Байдена, для реалізації цього плану.

Зеленський підкреслив, що Україна не прийме жодного іншого мирного плану, окрім української формули миру. Він також закликав союзників діяти рішуче, щоб завершити війну не пізніше 2025 року.

Президент України висловив впевненість у тому, що жовтень, листопад та грудень 2024 року є критично важливими місяцями для досягнення стабільності та миру в регіоні.

Нагадаємо, Ukraine Support Tracker оцінює обсяги військової, фінансової та гуманітарної допомоги, обіцяної Україні з 24 січня 2022 року (нова публікація охоплює період до серпня 2024 року). Аналізуються внески 40 країн, зокрема членів ЄС, G7, а також Австралії, Південної Кореї, Туреччини, Норвегії, Нової Зеландії, Швейцарії, Китаю, Тайваню та Індії. Інституції ЄС вважаються окремим донором. База даних поєднує офіційні державні джерела з інформацією з міжнародних ЗМІ.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
17 Жовтня 2024 року - 12:50
Зараз чернігівські пивовари представляють потужний всеукраїнський бренд
15 Жовтня 2024 року - 12:06
Тривалий вплив колишніх європейських імперій на зростання є основою дослідження...
6 Жовтня 2024 року - 23:03
Верховна Рада України досягла важливої угоди з військовим керівництвом щодо...