Ворог атакував Харківщину, є постраждалі

Поділитися:

Сьогодні вранці, 4 жовтня, російські війська здійснили чергову атаку на Харківщину. Внаслідок обстрілів постраждали кілька населених пунктів, зокрема села Першотравневе та Івашки. За попередніми даними, загинули двоє людей: 80-річна жінка та 24-річний чоловік. Ще троє осіб отримали поранення, серед них 58-річний чоловік, який перебуває у важкому стані.

Обстріли також пошкодили житлові будинки та інфраструктуру. У селі Івашки зруйновано дах двоповерхового будинку, а в Золочеві пошкоджено вісім приватних будинків та фасад лікарні.

Місцева влада закликає мешканців залишатися в укриттях та дотримуватися заходів безпеки. Рятувальні служби працюють на місцях подій, надаючи допомогу постраждалим та ліквідуючи наслідки обстрілів.

Нагадаємо, за інформацією ISW, російські війська не мають достатньої кількості живої сили і техніки, щоб продовжувати інтенсивний наступ і поточні російські наступальні операції на сході України, ймовірно, досягнуть кульмінації протягом найближчих місяців, якщо не тижнів.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...
29 Вересня 2024 року - 22:38
У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити новий...
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності