Останні новини:

Харріс критикує Трампа за те, що він підштовхує Україну до переговорів з Путіним, – Bloomberg

Поділитися:

Віце-президент Камала Гарріс розкритикувала Дональда Трампа за прагнення тиснути на Україну, щоб вона домовилася про припинення війни з Росією, захищаючи продовження допомоги Києву перед виборами, на яких конфлікт став політичною точкою.

Про це повідомляє Telegram “Першого Бізнесового”.

Гарріс, хоча вона не згадала імені Трампа, сказала, що ці пропозиції такі ж, як і президента Росії Володимира Путіна під час її зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським у четвер.

«У моїй країні є дехто, хто має намір змусить Україну відмовитися від значної частини її суверенної території, хто вимагає від України прийняти нейтралітет і вимагатиме від України відмовитися від відносин з питань безпеки з іншими країнами, — сказала Гарріс. «Давайте будемо чіткі, це не пропозиції миру. Натомість це пропозиції про капітуляцію».

Коментарі Гарріс пролунали в той момент, коли Трамп — кандидат у президенти від Республіканської партії — останніми днями посилив свою критику Зеленського і заявив, що якщо він повернеться до Білого дому, то змусить українського лідера сісти за стіл переговорів із Путіним.

Нагадаємо, США повідомили Європейському Союзу, що внесуть 20 мільярдів доларів у масштабний пакет допомоги Україні під керівництвом Великої семи, якщо блок, як планувалося, змінить режим санкцій проти Росії, щоб зробити його більш передбачуваним.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності
25 Вересня 2024 року - 11:00
«Аптека 9-1-1» та Київський медичний університет напередодні Дня фармацевтичного працівника...
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...