«Ти мій єдиний»: СолоХа презентує нову пісню про палке кохання

Поділитися:

СолоХа представляє свою нову  пісню  «Ти мій єдиний». Це вже друга композиція у новому іміджі співачки —  сучасної ритмічної  танцювальної музики. Перша пісня «Даремно» була презентована навесні цього року.

Артистка продовжила свою співпрацю з молодим талановитим автором Богданом Слутим та випустила ще один трек, присвячений коханню.

«Світом рухає кохання. Це найчарівніше почуття, без якого життя втрачає сенс. Моя нова робота розповідає про сильні та глибокі емоції головної героїні, яка палко закохана. Ми з командою зняли динамічний кліп з багатьма стильними образами. Впевнена, що він вам сподобається», — коментує СолоХа.

«Героїня занурюються в цю любов повністю, неначе пірнає під воду з головою. Та готова продовжувати цю гру кохання, хоча годинник їхніх стосунків відраховує час, який колись може зупинитися, а може і ні. Але вона знає, що коханий її більше ніколи не забуде», — додає Богдан Слутий.

Саунд-продюсером треку став відомий український музичний продюсер та композитор, засновник студії звукозапису Iksiy Music  Андрій Ігнатченко.

Зйомка кліпу тривала 26 годин поспіль. У відео можна побачити багато яскравих епатажних образів, які співачка створила власноруч в колаборації з українськими брендами одягу NEEDLE, HISEM, AloeVera, Nova Vega, My Ray. Доповнили луки екстравагантні головні убори від  Sema. Hats та  Murai hats, перуки від Top Wings, аксесуари ручної роботи від  Lilian Beyond, шовкові хустки від  L.N.Gufo, стріп-взуття від  Pleaser Killena.  СолоХа проявила себе як стиліст на знімальному майданчику. Артистка хотіла продемонструвати, що жінка може бути різноманітною та всіляко себе  проявляти.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи