Останні новини:

У Сумах пролунали потужні вибухи: працюють відповідні служби

Поділитися:

Вранці 17 серпня російська терористична армія завдала ракетного удару по цивільній інфраструктурі у місті Суми. Ворог атакував обласний центр крилатою ракетою “Іскандер-К”.

Путінські терористи здійснили пуск із Воронезької області РФ. Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ.

Ціллю російських окупантів стало комунальне підприємство “Паркінг”. За словами в.о. міського голови Артема Кобзаря, пошкоджено транспортні засоби.

У коментарі “Суспільне Новини” він заявив, що завдяки оперативним діям співробітників ДСНС, частину автомобілів вдалося вберегти від знищення.

“Був приліт по комунальному підприємству “Паркінг”, де стояли автомобілі. Дуже багато автомобілів згоріло. Працівники ДСНС дуже швидко приїхали і практично заходили у вогонь і заливали пожежу. Згоріли не всі автомобілі. Пожежа була дуже велика, було видно дим практично на все місто”, – розповів Кобзар.

Також він додав, що поранених серед мирних мешканців немає. Водночас багато житлових будинків зазнали пошкоджень. У багатоповерхівках вибито вікна.

“Звернень про поранення від людей не було. Постраждало дуже багато будинків, вилетіли вікна, пошкоджені фасади, надаватимемо допомогу людям, якусь плівку, панелі видаватимемо”, – заявив в.о. міського голови.

Нагадаємо, російські війська вдарили містом Суми вранці 17 серпня. Приліт зафіксовано у районі проспекту Свободи: у багатоповерхівках вилетіли вікна, горять автомобілі.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...