Останні новини:

Російська армія має невелике просування у Красногорівці

Поділитися:

Російські загарбники «нещодавно» здобули підтверджене просування на південний захід від окупованого з 2014 року Донецька (Курахівський, раніше офіційно Мар’їнський напрямок).

Про це в останньому зведенні про ситуацію на фронтах в Україні, серед іншого, без географічних і часових подробиць повідомили експерти американського Інституту вивчення війни (ISW).

Можливо, вони мали на увазі просування ворога в районі окупованої Новомихайлівки, про що ми писали ще вчора.

Однак авторитетний вітчизняний укладач фронтових мап і військовий експерт «DeepState» під час останнього оновлення своєї мапи за результатами п’ятого червня на цьому напрямку зафіксував «лише» незначне просування агресора в нескореному містечку Красногорівка.

Дивись скриншот його карти, на якому невелика втрачена ділянка, на якій за вчора закріпилися інтервенти, забарвлена штриховкою і пунктиром червоно-коричневого кольору.

Зауважимо, оскільки вона була оточена ворогом з трьох сторін, утримати її було фактично нереально. До того ж вона розташована в сірій зоні активних боїв, яка не розширилася в наш бік.

Нагадаємо, через нічний обстріл російськими окупантами Херсона там спалахнули п’ять пожеж, зокрема загорівся торговий центр “Епіцентр”.  Рятувальники гасили пожежі до ранку. Водночас війська РФ продовжували завдавати нові удари по місту. В обласному центрі пошкоджено сім приватних та два багатоповерхові будинки, магазини, автомобілі.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності
25 Вересня 2024 року - 11:00
«Аптека 9-1-1» та Київський медичний університет напередодні Дня фармацевтичного працівника...
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...