Останні новини:

60 БПЛА та 9 ракет ATACMS стали причиною потужних вибухів у Росії та т. о. Криму

Поділитися:

Сьогодні вночі в Росії знову було гучно. Спочатку повідомлялося про атаку на Крим, а згодом про атаки по НПЗ у Слов’янську-на-Кубані та по аеродрому Краснодарського краю.

Про це пишуть телеграм-канали та Міноборони РФ.

Так, у Міноборони Росії заявили, що вночі 19 травня їхня ППО нібито знищила 60 БпЛА над двома областями РФ, а також один дрон і 9 ракет ATACMS над окупованим Кримом.

“Черговими засобами ППО дев’ять оперативно-тактичних ракет ATACMS і один БпЛА було знищено над територією Республіки Крим, три БпЛА було знищено над територією Бєлгородської області, п’ятдесят сім БпЛА було знищено і перехоплено над територією Краснодарського краю”, – йдеться у повідомленні.

Водночас Telegram-канал Astra з посиланням на місцевих жителів пише про вибухи на території НПЗ у Слов’янську-на-Кубані. Також повідомляли про “сильний вибух” і пожежу на нафтобазі у Виборзі Ленінградської області.

Нагадаємо, що раніше безпілотники української розвідки влучили в російське оборонне підприємство. Йдеться про завод «Базальт» у Тулі, який активно використовує оборонно-промисловий комплекс Росії.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
17 Жовтня 2024 року - 12:50
Зараз чернігівські пивовари представляють потужний всеукраїнський бренд
15 Жовтня 2024 року - 12:06
Тривалий вплив колишніх європейських імперій на зростання є основою дослідження...
6 Жовтня 2024 року - 23:03
Верховна Рада України досягла важливої угоди з військовим керівництвом щодо...