Ворог завдав удару по полігону на Харківщині

Поділитися:

Російські війська вночі вдарили безпілотниками по навчальному полігону в Харківській області, повідомляє у телеграмі Державна служба з надзвичайних ситуацій.

«В результаті обстрілу частково зруйнована одноповерхова адміністративна будівля навчального полігону одного з навчальних закладів системи ДСНС. Також горіли конструктивні елементи перекриття та даху даної споруди. Площа пожежі склала близько 150 кв.м», – йдеться у повідомленні.

Жертв та постраждалих немає.

Як заявив 6 березня командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк, навчання є непростим процесом, оскільки є навчальні центри (ЗСУ), до яких на початку повномасштабної війни на день прилітало по 20-30 ракет.

«Ми зараз змушені розосередити війська по всій країні й не можемо повністю використовувати потужності навчальних центрів», – сказав Павлюк в ефірі національного телемарафону.

Нагадаємо, російські військові регулярно з різних видів озброєння атакують українські регіони, зокрема Харківщину. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи