Останні новини:

Учасники Давосу вважають, що “склянка” наполовину повна про світову економіку – Bloomberg

Поділитися:

Впевненість у стійкості глобальної економіки підбадьорює учасників Давосу на тлі війни та майбутніх політичних потрясінь у наступному році.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Через кілька годин після того, як перемога Дональда Трампа на партійних зборах в Айові підвищила ймовірність того, що він знову стане президентом США — і, можливо, також похитне світовий порядок.

Від офіційних осіб Міжнародного валютного фонду та керівників центральних банків, які наголошували на ймовірності м’якої посадки, до фінансистів і бізнес-лідерів, які спостерігали за міцністю фону, зібрання, яке 2024 року було оповите темрявою, тепер показує моменти підбадьорення.

«Це момент, який ми пережили, — сказав фінансовий директор Deutsche Bank AG Джеймс фон Мольтке Франсін Лакуа. «Стійкість не лише економік, а й фінансових ринків — до геополітичних криз, які тривають, до підвищення процентних ставок і боротьби з інфляцією — була надзвичайно сильною».

Нагадаємо, у швейцарському Давосі розпочалася четверта зустріч радників з нацбезпеки щодо української Формули миру 14 січня. Серед учасників — 81 країна та міжнародна організація.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...