Останні новини:

Окупанти знову обстріляли Дніпропетровщину

Поділитися:

В ніч на вівторок, 16 січня, війська агресора знов обстрілювали Нікопольський район Дніпропетровщини з важкої артилерії. Люди не постраждали. В інших районах области було тихо. Про це повідомив у Telegram голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. В Кам’янському, за інформацією мера Андрія Білоусова, протягом ночі надзвичайних подій не зафіксовано.

За словами С.Лисака, пізно ввечері та вночі ворог випустив понад десять снарядів по Нікопольщині – райцентру та Марганцю. Яких збитків завдали російські окупанти містам ще уточнюється. Але відомо, що люди неушкоджені.

Нагадаємо, що вчора, 15 січня, агресор спрямував на Нікопольський район області дев’ять дронів-камікадзе та двічі гатив з артилерії. Під ворожими ударами були райцентр, Марганецька та Мирівська громади. Понівечені господарські споруди. Минулося без загиблих та постраждалих.

Також вчора у Дніпровському районі наші військові з ПвК “Схід”збили ворожу ракету. В одному з приватних будинків через падіння уламків збитої ракети пошкоджене вікно.

Нагадаємо, війська країни-агресора Росії у понеділок, 15 січня, обстріляли двома керованими авіабомбами селище Нью-Йорк у Донецькій області, внаслідок чого, попередньо, троє людей дістали поранення.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи