Апеляційний суд США призупинив заборону на продаж Apple Watch – Вloomberg

Поділитися:

Корпорація Apple виграла судове рішення про тимчасове призупинення заборони на продаж своїх новітніх смарт-годинників у США, що дало компанії відстрочку в боротьбі за патенти, яка витіснила пристрої з ринку та поставила під загрозу бізнес, який оцінюється в 17 мільярдів доларів.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Апеляційний суд у Вашингтоні видав проміжне призупинення в середу через день після того, як Apple попросила відстрочити рішення Комісії з міжнародної торгівлі США, яка заблокувала імпорт і продаж Apple Watch Series 9 і Ultra 2. Суд дав комісії до 10 січня, щоб відповісти на прохання Apple про більш тривале перебування під час оскарження компанією наказу ITC.

Apple була змушена припинити продажі одного зі своїх фірмових продуктів після того, як ITC виявив, що компанія порушила пару патентів виробника медичного обладнання Masimo Corp., пов’язаних із вимірюванням насичення крові киснем. Apple вилучила годинники зі свого веб-сайту 21 грудня, а також у роздрібних магазинах напередодні Різдва. Схоже, рішення суду дозволяє компанії відновити продажі.

Нагадаємо, з січня 2020 року орендна плата в еміраті зросла приблизно на 42%, а ціни на житло підскочили приблизно на 33%, згідно з даними консалтингової компанії CBRE Group оренда віл зазнала найбільшого зростання і зараз коштує в середньому 88 400 доларів США за рік.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...