Україну уночі атакували дронами – подробиці

Поділитися:

Минулої ночі (з 20:00 вчора до 3:30 сьогодні) російські загарбники запустили по Україні 35 дронів-камікадзе типу іранських «Shahed-136/131» з Курської області, Краснодарського краю (східний берег Азовського моря) та мису Чауда на південному сході окупованого Криму.

Наші тактична авіація, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи збили 34 з них (97%) у Київській, Дніпропетровській, Вінницькій, Черкаській, Херсонській, Запорізькій, Миколаївській, Хмельницькій, Сумській, Полтавській, Чернігівській та Кіровоградській областях.

Про це у ранковому зведенні на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» повідомила пресслужба командування Повітряних сил Збройних сил України.

У свою чергу, Сили оборони півдня України повідомили про збиття тринадцяти баражуючих боєприпасів на Миколаївщині, трьох на Херсонщині, двох на Вінниччині і одного на Дніпропетровщині (очевидно, мається на увазі західна частина регііону).

Влучань не допущено. Але уламками збитого дрону в Миколаївському районі пошкоджено складську будівлю агропідприємства. Пожежу рятувальники оперативно ліквідували. Люди не постраждали.

Нагадаємо, увечері середи, 20 грудня, російські військові знову запустили ударні безпілотники, щоб атакувати нашу державу.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи