Останні новини:

Окупанти нанесли удар по Одесі – є постраждалі

Поділитися:

Російські військові в ніч проти 14 грудня атакували Одеську область дронами-камікадзе. Внаслідок від падіння уламків в Одесі пошкоджено гуртожиток, 11 будівель, згоріли два автомобілі. В Ізмаїльському районі зруйновано складські приміщення біля порту.

“Сьогодні вночі російські війська протягом понад шість годин тероризували Одеську область ударними безпілотниками. Сили протиповітряної оборони точно відпрацьовували кожну ворожу мету. Внаслідок падіння уламків збитих дронів-камікадзе пошкоджено гуртожиток. Постраждало 11 людей, з них 3 дітей. Дітей та двох дорослих. . У двох 8-річних хлопчиків та 12-річної дівчинки контузії та закриті черепно-мозкові травми, у дорослих струси мозку та поранення”, – повідомив голова Одеської Обласної військово адміністрації Олег Кіпер.

Крім того, через російський обстріл в Одесі цієї ночі пошкодження зазнали 11 будівель. Вигоріли вщент дві машини. Пожежу було ліквідовано.

На місці встановлено мобільний пункт обігріву, з постраждалими та мешканцями працюють психологи, організовано підвезення їжі та теплих речей.

За словами Кіпера, після обстрілу Одеси росіяни атакували Ізмаїльський район. Туди РФ направила понад 20 ударних дронів. Їхньою метою була припортова інфраструктура. Люди не постраждали. Руйнування зазнали складські приміщення.

Нагадаємо, Повітряні Сили ЗСУ попередили про ворожі ударні безпілотники на Одещину з моря та із Запорізької області на Дніпропетровщину.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи