У Києві оголошена повітряна тривога, лунають вибухи

Поділитися:

Близько 3 ночі 13 грудня російські військові підступно атакували Київ. Відомо, що спочатку пролунали вибухи, а потім уже оголосили повітряну тривогу.

Якихось кілька годин тому Володимир Зеленський і Джо Байден разом виступали після перемовин у Вашингтоні. І вже близько 3 ночі 13 грудня Росія вкотре підтвердила свій статус країни-терористки.

Відомо, що близько 03:00 мешканці столиці прокинулися від вибухів. Через якусь миттєвість у Києві оголосили повітряну тривогу, пов’язану з атакою російських військових.

У КМВА о 03:00 звернулися до киян і гостей міста із закликом перебувати в укриттях. Додамо, що там варто бути доти, поки не буде сигналу про відбій повітряної тривоги.

Як пишуть місцеві мешканці, у Києві пролунала серія вибухів. У моніторингових каналах зазначають, що ворог міг знову атакувати столицю балістичними ракетами.

О 03:03 Повітряні сили зазначили, що ракетна небезпека зберігається для Київської та Чернігівської областей. Власне, там і лунає наразі повітряна тривога.

За однією з версій, ворог міг запустити по столиці балістичні ракети “Іскандер-М”. Цю інформацію можуть підтвердити або спростувати у Повітряних силах ЗСУ. Також підрахували моніторингові канали, що ракет могло бути близько 5.

ЗМІ пишуть, що у деяких районах Києва відсутня вода після вибухів. Чи пов’язано це з ракетною атакою – наразі достеменно невідомо.

Нагадаємо, під час повітряної тривоги вночі 12 грудня в Одесі були чутні звуки вибухів, працювала ППО.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи