Нічна атака росіян на Україну: є поранені та загиблі

Поділитися:

Армія Росії обстріляла з артилерії понад 120 населених пунктів у дев’яти областях, а також застосувала ракети та дрон-камікадзе.

Російські військау ніч на неділю, 10 грудня, обстрілювали населені пункти України, внаслідок чого є загиблі та поранені серед цивільного населення.

Про двох загиблих у Куп’янську повідомляє у ранковому зведенні голова Харківської обласної військової адміністрації (ОВА) Олег Синєгубов.

“Унаслідок ворожого удару у місті Куп’янськ загинули дві жінки 67 та 71 років. Ще один 33-річний чоловік зазнав уламкових поранень. Постраждалого госпіталізували. Пошкоджені приватний будинок, паркан, господарчі споруди”, – повідомив він у Telegram.

Синєгубов додав, що внаслідок обстрілу Куп’янського району у селі Великий Бурлук в Куп’янському районі зруйновано гуртожиток освітньої установи, у селі Подоли поранень зазнала 51-річна жінка, пошкоджене приватне домоволодіння.

Внаслідок обстрілу ввечері 9 грудня у Куп’янську пошкоджені щонайменше п’ять приватних будинків, господарчі споруди, проте обійшлося без потерпілих.

Нагадаємо, у суботу, 9 грудня, в Україні знову зафіксували дефіцит в енергосистемі. Аварійну допомогу третій день поспіль беруть у сусідніх країнах.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи