Останні новини:

Окупанти наступають на Харківщині: що відомо станом на вечір

Поділитися:

Російські військові продовжують тероризувати мирне населення Харківщини.

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога протягом доби зазнали понад 17 населених пунктів Харківщини: Гурів Козачок Богодухівського району, Ветеринарне, Гранів Харківського району, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп’янського району та ін.

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов у ранковому зведенні, інформують “Коментарі. Харків”. Авіаудари ворог завдав по Іванівці, Синьківці, Піщаному, Подолах Куп’янського району. У селі Царедарівка Лозівського району внаслідок удару КАБом горів магазин, пошкоджений приватний будинок. Постраждалих немає.

О 08:40 в с. Моначинівка Куп’янського району внаслідок обстрілу пошкоджений житловий будинок та об‘єкт критичної інфраструктури.

Відключено від газопостачання 37 абонентів, триває робота з підключення. “ЗСУ відбили 11 ворожих атак у околицях Синьківки на північний схід від Петропавлівки та Іванівки.

За добу піротехніки ДСНС обстежили більше 5,4 га території та знешкодили 48 вибухонебезпечних предметів. Розмінування триває”. – повідомив очільник області.

Нагадаємо, ввечері 8 грудня російські окупанти знову обстріляли Херсон.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...