Останні новини:

Бої під Авдіївкою: Росія проломила оборону ЗСУ у «промці»

Поділитися:

Проєкт DeepState повідомив, що армія Росії фактично проломила лобову оборону ЗСУ у промзоні Авдіївки з боку окупованої Ясинуватої – це південний схід міста.

«Але поки що артилерія не дає їм закріпитись і змушує відходити. Тим не менш, це тимчасові заходи, і рано чи пізно противник закріпиться», написали аналітики.

Війська РФ продовжують атакувати з північного сходу біля Авдіївського коксохімічного заводу, а також «накачувати» підкріпленнями опорну для них на цій ділянці фронту Красногорівку.

Тиск агресора зростає і на південний схід від міста  на Тоненьке та Першотравневе. Таким чином, загарбники продовжують просуватися до фактичного оточення Авдіївки.

Також DeepState повідомляє про просування російських сил біля Кислівки – це на південний схід від Куп’янська, а також посилення артобстрілів навколо Бахмуту.

За даними аналітиків, на окремих ділянках фронту в Росії з’явилася істотна перевага у дронах, через що зростає кількість поранених українських захисників. Експерт із РЕБ Сергій Флеш також зауважує зростання кількості FPV-дронів у агресора, які тепер атакують і вночі.

Нагадаємо, російські окупаційні війська активізувалися по всій лінії оборони оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця” на Куп’янському напрямку. Противник перегруповується й не відмовляється від наміру знову захопити Куп’янськ.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...