Ворог обстріляв ТЕС “ДТЕК Енерго”: що відомо

Поділитися:

Російські окупанти вночі 16 листопада обстріляли одну з теплоелектростанцій компанії “ДТЕК Енерго”, серйозно пошкоджено обладнання підприємства.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

“Сьогодні вночі, 16 листопада, внаслідок обстрілів вже вкотре постраждала одна з теплоелектростанцій ДТЕК Енерго у прифронтовій області. За останні тижні це вже четверта атака на цю ТЕС, остання трапилася напередодні – 7 листопада. На щастя, обійшлося без постраждалих”, – йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, внаслідок обстрілу без світла та води опинилися мешканці одного з населених пунктів поряд зі станцією.

“Серйозно пошкоджено обладнання підприємства. Після припинення обстрілів енергетики розпочали ліквідацію їх наслідків та вночі оперативно відновили енергопостачання. Наразі працюють над поверненням води в місто”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, уночі в четвер, 16 листопада, в селищі Котлубань Городищенського району, що знаходиться за 40 кілометрів від Волгограда, спалахнула пожежа, яка охопила склади із озброєнням однієї з військових частин.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...