ЗСУ відігнали окупантів від залізничної колії в Красногорівці

Поділитися:

Сили оборони України днями здійснили контратаку на Авдіївському напрямку й відновили позиції біля села Красногорівка за декілька кілометрів від міста. Захисники змусили окупантів відступити від частини залізничної колії в цьому районі.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (Institute for the Study of War, ISW). Там проаналізували дані від українських і російських джерел.

Зазначається, що ця подія на фронті відбулася в межах 3 і 5 листопада. Про відбиття воїнами ЗСУ російських позицій за 6 км на північний захід від Авдіївки вказав і відомий блогер із РФ.

ЗСУ атакували ворога біля Красногорівки, змусивши відійти від частини залізничної колії – ISW

Крім цього, найманці так званого добровольчого загону БАРС-13, відомішого як “Російський легіон”, також зізналися, що українські сили успішно тиснуть на армію РФ біля Степового за кілька кілометрів від Красногорівки та будівлі ресторану “Царська охота” на південь від Авдіївки.

У понеділок, 6 листопада, окупанти продовжили свої наступальні дії на захід і південний захід від Донецька на Авдіївський напрямок.

За даними Генштабу ЗСУ, атаки росіян біля міст Мар’їнка і Красногорівка (обидва на південно-західній околиці Донецька), а також села Новомихайлівка були невдалими.

ЗСУ атакували ворога біля Красногорівки, змусивши відійти від частини залізничної колії – ISW

Нагадаємо, прикордонники відбили атаку ворожих FPV-дронів на українські позиції та знешкодили чотири з них на Запорізькому напрямку.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
6 Жовтня 2024 року - 23:03
Верховна Рада України досягла важливої угоди з військовим керівництвом щодо...
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...
29 Вересня 2024 року - 22:38
У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити новий...