Сі каже, що екологічні проекти збільшують витрати Китаю за кордоном – Bloomberg

Поділитися:

Цього тижня делегати від країн, що розвиваються, залишають засідання в Китаї з великими обіцянками допомоги для проектів зеленої енергетики, хоча поки що конкретних проектів небагато.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Незалежно від того, чи то Карибські країни, чи то холодніші країни без виходу до моря, лідери були послідовними у своїх посланнях на форумі «Один пояс, один шлях» у Пекіні: їхні країни спустошені кліматичними змінами, і Китай має унікальну позицію, щоб допомогти як найбільший у світі виробник усього. від сонячних панелей до акумуляторів.

У відповідь президент Сі Цзіньпін пообіцяв запровадити стандарти «зелених» інвестицій у свою фірмову ініціативу фінансування розвитку, якій офіційно виповнюється 11 років. Віце-президент Хань Чжен заявив, що Китай посилить фінансування екологічно чистих розробок і заохочуватиме компанії до реалізації більш низьковуглецевих проектів у країнах-партнерах.

Нагадаємо, ціни на житло в Китаї у вересні впали найшвидшими темпами майже за рік, що посилило сумніви щодо того, чи достатньо кроків Пекіна щодо підтримки ринку нерухомості для відновлення сектора.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи