Обстріл України 12 липня: наслідки атаки “Шахедами”

Поділитися:

За інформацією начальника військової адміністрації Сергія Попка, про руйнування або постраждалих інформації не надходило, а сама атака тривала трохи більше ніж дві години.

Російські окупанти другу ніч поспіль атакували українську столицю за допомогою іранських дронів-камікадзе, але сили ППО розправилися з ними. Про це повідомляє пресслужба Київської міської військової адміністрації 12 липня.

За попередньою інформацією, зазначають у КМВА, російські окупанти знову використовували іранські дрони-камікадзе Shahed і це вже другий день поспіль після крайньої перерви в один тиждень. Загалом повітряна тривога тривала трохи більше ніж дві години і закінчилася о 03:32.

“Всі ворожі цілі в повітряному просторі навколо Києва було виявлено і знищено силами і засобам нашої ППО. Дякуємо охоронцям нашого неба за відмінну роботу! Інформації щодо потерпілих чи руйнування на разі не надходило. Дані оперативного зведення оновлюються і уточнюються. Слідкуйте за новими повідомленнями”, — йдеться в повідомленні.

Скільки всього було в небі іранських БПЛА — пізніше розкажуть у Повітряних силах ЗСУ.

Начальник КМВА Сергій Попко окремо наголосив, що в жодному разі не можна знімати роботу ППО, адже це може допомогти планам противника. Цим можна вберегти не лише своє життя, а й наших воїнів.

Нагадаємо, у Генеральному штабі ЗСУ повідомили, що війська РФ надалі зосереджують основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...