Останні новини:

Чому вам варто дізнатися про косметологічні лазери

Поділитися:

Ви будете приємно здивовані, дізнавшись, що будь-який стан шкіри сьогодні можна виправити або усунути. Для цього потрібно лише підібрати відповідний лазер. Оскільки на ринку багато різних моделей косметологічних лазерів, ми підготували сьогоднішній гайд, щоб ви розібралися в особливостях кожного з них і знали, які вигоди на вас чекають.

Види та особливості лазерів

Лазери діляться на кілька категорій: одні призначені для видалення волосся, інші для омолодження шкіри, треті для корекції недоліків фігури, четверті для лікування судинних уражень. Тому давайте розберемося у видах лазерів і який підійде саме вам:

Діодні. Моделі, що генерують випромінювання довжиною 808 нм, вважають золотим стандартом епіляції. З їх допомогою вдається видаляти волосся майже на всіх фототипах шкіри та будь-якій ділянці тіла та обличчя. Але є ще діоди, що випромінюють хвилю завдовжки 980 нм, за допомогою якої можна лікувати купероз, розацеа, судинні телеангіектазії та безліч інших судинних поразок.

Неодимові. Якщо хочете за допомогою одного лазера видаляти волосся навіть на темній шкірі, виводити татуювання та проводити омолодження шкіри, вам точно потрібно неодимові косметологічні лазери купити, можна у цьому магазині https://massage-systems.com.ua/lazery-kosmetologicheskie/, адже один пристрій оснащений трьома типами випромінювань. За рахунок яких в одну мить ваші можливості неймовірно розширяться і ви зможете вивести бізнес на новий рівень.

Александритові. Александрит, як і діод, призначений для видалення волосся на тілі та обличчі. Хоча він підходить для обробки тільки світлої шкіри, лазер може видаляти пушкове і світле волосся, на що інші пристрої не здатні. Окремий плюс цього лазера у великому розмірі плями, за рахунок якого можна швидко обробити великі області тіла.

Фракційні, ербієві та СО2. Всі три лазери призначені для омолодження шкіри, але принцип дії кожного різний. Фракційний найбільш щадний, адже покриває шкіру фракційно, запускаючи в ній процеси регенерації та сприяючи її омолодженню. Проте СО2 здатний видаляти навіть доброякісні новоутворення на шкірі, покращуючи її зовнішній вигляд. А ось ербієвий лазер,так  званий холодний, чудово підходить для класичного омолодження.

Ліполазери. Ці пристрої є найсучаснішими і використовуються для видалення жирових відкладень, зменшення виразності целюліту та прискорення біологічних процесів організму.

Але головне, що від вас вимагається, якщо вас цікавить омолодження шкіри або лазерна епіляція лазером, знайти досвідченого лікаря-косметолога. Адже лазер – річ серйозна і в недосвідчених руках може виявитися небезпечною. Щоб досягти бажаного та не допустити негативного досвіду, записуйтесь на прийом лише до навченого фахівця!

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...