Братчук: ППО збила на півдні три «Шахеди», є влучання

Поділитися:

Російські війська в ніч на 22 червня атакували південь України іранськими дронами, три з них знищили сили протиповітряної оборони, повідомив голова Громадської ради при Одеській обласній військовій адміністрації Сергій Братчук.

«Шахедна» ніч на півдні нашої держави. Сили протиповітряної оборони знищили три «Шахеди» – про це говорять в оперативному командуванні «Південь». На жаль, є також влучання в Одеській області. Влучання не критичні – кажуть наші військові», – сказав він у зверненні, оприлюдненому в телеграмі вранці 22 червня.

Про те, що Росія в ніч на 22 червня завдала чергового ракетного й авіаційного удару іранськими ударними безпілотниками Shahed по Україні, у ранковому зведенні повідомив Генеральний штаб ЗСУ. Інформація щодо наслідків атаки наразі уточнюється, заявили в командуванні.

У ніч на 22 червня про обстріли без подробиць повідомляли представники влади Кривого Рогу на Дніпропетровщині, Херсонщини і Харківської області.

Нагадаєємо, вночі 21 червня російська терористична армія влаштувала чергову атаку дронами Україною. Загалом окупанти запустили 6 дронів-камікадзе іранського виробництва Shahed. Сили протиповітряної оборони знищили всі ворожі цілі.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...