У Луганській ОВА прокоментували звільнення області

Поділитися:

Глава Луганської ОВА Сергій Гайдай заявив, що в його регіоні теж є звільнені населені пункти. Наразі там триває «зачистка». Про це він написав на своїй сторінці у Telegram.

«Звільнені населені пункти є, там триває зачистка. Після остаточної деокупації Лиману естафету переймаємо ми», — написав Гайдай.

Гайдай запевнив мешканців Луганщини, що деокупація вже близько«Ми не можемо називати населені пункти, але місцеві мене зрозуміють. Кожен сантиметр луганської землі відвойовується. ЗСУ заходять не «парадом», — написав голова ОВА.

Він також розповів, що окупанти зараз похапцем покидають Луганщину, а в тих населених пунктах, де російська армія залишилася, їхні бійці деморалізовані. Гайдай додав, що 12 вересня провів нараду з усіма головами громад Луганщини, аби вони були готовими оперативно повертатися до населених пунктів — після команди військових.

Нагадаємо, лише за минулу добу українські захисники звільнили ще 20 населених пунктів від окупантів. А 11 вересня Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що Збройними силами України під контроль України вже повернуто понад 3000 кв км.

 

 

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...